Hurra för min gosse ida’!

En månad kvar till den riktiga milstolpen; födelsedagen. Men jag tycker ändå att månadsdatumen det första året är lite extra kul. Jag tänker tillbaka på vad som hänt eftersom deras utveckling går så rasande fort den första tiden. Idag är han alltså 11 månader!

Dagen till ära har jag spenderat nästan fyra timmar ensam med honom. Vi har badat i nästan en timme, ätit äpple (äntligen gillar han det!), ritat sin första teckning, lekt i lekrummet och ätit lunch. Han har också smitit in och smakat på kattmaten. Bra där, Andrea! Sen sov han och jag passade på att öva stämmor inför musikalen Annie som har premiär om ett par månader!

Men vad kan min lille gosse nu, som han inte kunde….förut? Han äter bättre (ejmen!), över en natt förra veckan fick han plötsligt för sig att ta NAPP. Hurra! Jag är verkligen glad för det. Tar hellre ett samtal om att sluta ha napp med en “förståndig” 2-åring än att sluta amma på natten utan napp med en mindre kommunikativ 1-åring. Han småhärmar saker man säger, även fast ljuden som kommer ur hans mun är ganska lika hela tiden. Han tecknar ko, häst, katt, hund, borta, blåser. Försöker låta som endel djur. Kan ej krypa, men vill förbli stående när man ska sätta ned honom på golvet. Problemet är att han inte står än 🙂 Men han har börjat visa gåvilja och jag tog därför ner gåvagnen idag som han gärna gick med! Roligt, roligt! 4 ½ tand än så länge. Ammar vid läggdags, nattetid och ev på morgonen beroende på när han vaknar.

Han kan ta femstrukna C också. Gärna i femhundra decibel. Och det betyder 1) se mig! 2) jag är hungrig NU och vill inte sitta i stolen en sekund utan att maten serveras PRONTO 3) jag är MÄTT sluta ge mig smörgåsrån! 4) hör mig, hör vad jag KAAAAN! igen! Lyssna!!!

Ja typ så. Han är så söt och go’! Älskar ihjäl mig över denna godisbit!

 

älskar gungan!
  
min första teckning!
  
äntligen gillas äpple dagen till ära!
  

 

ska vi bada snart?
 

bada bada bada

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − arton =