Full house

I poker är det triss och par. Typ som två föräldrar med tre barn. På TV är det en komediserie från 90-talet med en storfamilj i LA som jag slaviskt följde som barn.

Idag var det full house på riktigt när 13 barn och 8 vuxna (äntligen) samlades för en efterlängtad träff. Bad, fika, skratt, gemenskap, samtal, grill och lite blod, svett och tårar som sig bör när alla har barn. Men underbart!

Hade det inte varit för att stranden vid Långsjöbadet hade varit fett crowded, så hade jag tagit en idyllisk sensommarbild där områdets alla människor gått man ur huse för att njuta av sol och bad. Men det var, för mig iallafall, för många barn på för stor yta att ha koll på bland alla dessa människor för att jag skulle kunna slappna av och hämta kameran/mobilen.

Nu sitter vi i bilen med trötta, delvis sovande, barn och jag är så tacksam över vänner! Dagen, som började i bråk, kaos, gnäll och tjafs, slutade så fantastiskt bra. Tummen upp för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 + fyra =