21 pizzor senare

RAAAAP! Nu är jag mätt! Haha närå. 21 pizzor har jag inte tryckt i mig. Men det var lite kul att åka och betala mer än 1500 spänn för 21 pizzor idag när jag och en klassmamma klampade in på pizzerian här på Arnö.

Det är skolstart i veckan och efter en lång sommar utan att klassen setts på länge var det roligt att få sitta på filtar allihop och slippa packa picknickkorgar, och bara äta slices. Dessförinnan hade en brännbollsmatch spelats där barnen gick hem som glada segrare! Själv missade jag att visa mina enorma kunskaper i brännboll (not!) då en liten behövde äta och pizzorna skulle hämtas. Men alla barn var hungriga iallafall efter matchen så de hade nog spelat slut på energi under matchen.

Så underbart med den här sensommaren. Att kunna sitta ute, hinna småprata med en och annan och njuta utan att frysa – det är härligt. Nu känns det lite extra kul att låta klassen få träffas igen efter en rolig terminskickoff. Hurra för brännbollsbarnen! Grattis till vinsten – nästa år vinner föräldrarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 2 =