Silvertejp och skärbrädor räddade gigget

Idag har jag fått äran att bevittna en namngivelse och att också fått delta genom att sjunga och spela under densamma. Ett stort antal gäster på en stor gräsmatta, en halvårig liten goding och ett par glada föräldrar. Härligt!

Jag brukar oftast sjunga inomhus men har nu vid flera tillfällen fått delta under just ceremonier kring barn i några trädgårdar här i stan. Det blir avslappnat, enkelt men ändå väldigt fint. Idag var det väldigt fint väder (tur!) och enormt blåsigt (fffiu!).

Jag hade fått låna pappas och en snäll grannes grejer för att kunna rodda ihop till en liten musikhörna så att både spel och sång hördes ut. Noterna till den ena sången var för breda för att passa notstället på keyboarden, vilket inte gör något inomhus, men pga av blåsten fick jag nödlösa det genom att låna två skärbrädor av familjen för att förlänga notstället. Hehe. Proffsigt värre! Klädnypor hade jag med mig, för det ska man ju alltid ha när man är ute, men det var så otroligt blåsigt så jag behövde låna några extra. Den kastvindsliknande blåsten fick tag i noterna ändå underifrån, så till slut lånade jag silvertejp (som dukar och blommor redan fästs med i dopträdgården), och det funkade kanon!

Det gick iallafall bra och jag hoppas den glade lille bebben fått känna lika mycket kärlek från familj och vänner idag som vi fått känna luft från vinden.

redo för trädgårdsgig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 8 =