Framtid och nutid

Idag har vi varit en sväng till Kolmården igen och tillsammans med måndagens tur till Stenviksbadet infinner sig känslan “åh, det är…bara så SKÖNT att inte ha ett jobb utanför hemmet just nu”. Och “frys tiden! sommaren är äntligen här och jag har möjlighet att ta vara på den!”.

Till slut tar förändradagarna slut och därför måste framtiden planeras. Jag var på Campus nere på torget i tisdags för att få lite info om kurser 2016. Går i studerarplaner och måste isåfall plugga Naturkunskap 2 för att få söka.

Ett par samtal till högskolan samt lite mer planering med min man och alla pusselbitar vi kan förbereda inför framtiden är lagda. Sedan är det dags att försöka leva i nuet igen.

Här är en bild från dagens Kålisbesök. Den mest plaskglade gick loss. Bra med en pöl en varm dag. Särskilt när mamma har om ombyte 🙂

  
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − elva =