Storvinst

Blev ganska sent igår så jag skrev idag istället :D. HURRA, jag blev bra på nästan exakt 24 timmar! Mjölkstockningen som stavades frossa, feberkräkningar på fredag natt ledde till att jag helt enkelt låg till sängs heeeela lördagen med feber. Inte ens vid kvällsrutinerna för barnen kunde jag vara maken behjälplig (som ju såklart kunde det själv men som frågade om jag kunde bistå). Jag stod vid trappen och pratade till nedervåningen med min man, men fick avbryta för jag inte orkade stå utan att må typ illa. Helt sjukt. Värmekudde, sova, bad, sova, alvedon, tafatta massageförsök, sova och amma blev lördagens melodi. Först vid 22-tiden på kvällen kände jag; nu skulle jag vilja ha lite rostade mackor, satt uppe och kollade på paddan vid köksbordet (wow!) och kände att “nu har det nog börjat vända”. Klockan två på natten vaknade min godisbit i sitt rum för att ammas och då var det som att en helt ny människa vaknade i min säng. Haha! Ejmen to that!

Så på söndagsmorgonen var jag, trots ett ömmande bröst, helt igång och fit for fight. Så det blev en kräftskiva/skaldjursfest i år trots allt. Lyckad sådan, men superbra väder, trevliga gäster, god mat och en brännbollsmatch med en förkrossande seger till damerna. Se bevis nedan!

Idag har vi badat vid Stenviksbadet, målat färdigt ett fint skåp och fått spontanbesök på förmiddagen av en kär vän. Sedan slutade vi med en grillmiddag hos syrran. Love family! Blir en annorlunda vecka nu när sexåringen ska skolas in på fritids inför skolstart! Gode tid, är sommarlovet slut? Jag njöt så av sommarvärmen på Stenvik idag och var så tacksam för mammaledigheten 🙂 Lite kommer jag dra ut på sommarkänslan om det går…

bevis. girlpower!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − tre =