Bortblåst bröst 

Idag var det tänkt att vi skulle ha vår årliga kräftskiva/skaldjursfest. Men den får lysa med sin frånvaro då jag tillbringade dagen och kroppen på ert blåsigt Stenvik igår. Det blåste tydligen för kallt för boobsen så jag har frossat i hög feber i natt med en stockning som heter duga. Såååå trist.

Febern är kvar och jag pallar inte med att stå upp eller fixa en ferre. Vi får ta nya tag imorn och hoppas att gästerna kan komma då istället. Jag har slutat amma dagtid för en vecka sedan, men idag får jag väl dra igång produktionen igen, för att stockningen ska släppa. Hur blir det då när den är borta och jag måste dra ner på dagamningen igen?

Tråkiga hälsningar från en öm moder som inte hade velat annat än att ha partaj…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 16 =