Lekstuga på G

Ja ehrm. Först ska det erkännas att själva lekstugan funnits på tomten i sisådär 4 somrar, men först i år har den fått lite inne-rlig omsorg.

  
Jag har målat väggarna och taket och sedan lagt in en överbliven mattbit på det redan inlagd klickgolvet som fanns. Lätt att ta ut och skaka av.

Sedan satte jag upp en handdukshängare från IKEA, där förvaringskorgar trätts på före montering, så att de inte går att ta bort. Ovan sitter en hylla jag köpte för en guldpeng på loppis. Målade hyllan vit. Lister sattes upp och en ny gardin syddes igår. Jag satte också upp två magnetlister och metallburkar, (också IKEA), för här ska lekas affär. Nu kan de fylla burkarna med glass-löv, sten-kakor och pinn-godis.

  
 På Willys hade de halva priset på picknickmuggar. Perfekt för den kaffe- eller saftsugne.

  
Säkert femtio bruna mini-pappåsar finns för affärsleken. Köpte dem för typ 10 öre styck på loppis. En liten korg för tre kronor och en träbricka för en krona samt en plåtburk för detsamma gjorde inredningen billig 🙂 heja loppis! Gamla förpackningar är också bra att leka med.

  
Den gamla tavlan som hängde med lekstugan vid köpet har fått nytt utseende 🙂 Jag satte mig vid datorn och pillade ihop ett collage eller vad det heter.

  
En liten skylt på utsidan och kanske en prislista? Får fixa i veckan 🙂 Jättenöjd med resultatet! Får se hur det blir att hålla efter. Barnen har lekt hejvilt nu med gräs och stenar – precis som barn ska göra…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + tre =