Spontant och minnesvärt

Varm dag idag. Vi hade fler tankar på vad vi skulle kunna göra: Kålis, Hjortensbergsbadet, hamnens lekpark… Och så kom jag ihåg att Fåfängans Trädgårdscafé ju bjöd på underhållning i det gröna med The Huddle som med bl.a. fiol, olika gitarrer, dragspel, kontrabas, cajun och farmors termos(!) spelar brittisk/amerikans folkrock med lite countryfeeling.

Så vi styrde kosan på eftermiddagen dit och åt lite frukt på en filt medan The Huddle bjöd på en härlig timme. De spelar bl.a. i Nävekvarn för er som missade dagens välbesökta och bejublade konsert!

Det blev en minnesvärd spontangrej. Dels att vädret var sommarbra men också grejen att bara vara, sitta på en filt och lyssna på musik man inte annars lyssnar på hemma. Jättebra! En familjeutflykt som kommer att bli ett av mina favoritminnen.

På hemvägen passade stollarna på att leka. Toppeneftermiddag!

 

The Huddle på Fåfängan
  
      
Söt blomsterflicka. Den där vuxna flickan med sjukt dålig hållning vet jag inte vem det är…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 11 =