Vit blöt midsommar

Neeeeej mitt inlägg försvann! Skräp och bananer också. Nu ska jag orka skriva allt igen?!! Nä. Kortversion:

10 vuxna och 15 barn i förtält på traditionellt midsommarknytis. Vi skålade i vatten, mjölk, läsk och godtemplardricka för en vit midsommar är lika bra som en vit jul. Vi hann preciiis med dans kring stången med en sjukt god cheesecake i halsen. (Oreocookie och ricotta). 

Så vår blöta afton har baa varit blöt när det handlar om nederbörd. Regn, regn, regn och ett par ljuvliga minuter av sol. Barnen har brottats i sunodräkter, kollat på olika tävlingar, lekt i lekpark, lektält, hoppat hoppborg när de fanns tillgängliga, ätit sockervadd och popcorn och haft en minnesvärd midsommar.

Eftersom ingen vettig svenska vare sig vill eller bör packa en mössa i mitten av juni blev en dregglis och en tennisskärmmössa (långt ord) en uppfinning för dagen.

Nu tröstäter jag godis för att inlägget försvann. Hoppas ni haft en rolig dag! Kram 

     

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 12 =