4 minuters egentid 

Jag och en vän pratade om egentid idag. Att vi alla har olika behov av det. Jag har stort behov av att få hitta på saker (NYMOS, hälsa på vänner, tekväll med tjejerna mm) men har inte riktigt egen ensamtid.

Jag mår bra med folk, känner mig lite halv ensam.

Här på Nyhem (läs gårdagens inlägg och den senaste veckans om du inte vet vad det är vid det här laget) händer det saker hela tiden och överallt. Det erbjuds aktiviteter och möten för alla åldrar. Stora lekytor och många mötesplatser för häng. 

Duscharna är ett eget kapitel. I ett litet omklädningsrum som på en skola finns dusch för 4 stycken åt gången. En tia i automaten och du får 4 minuter på dig att två hela din kropp. Men orkar man vänta på ett annat ställe kan man få möjlighet att tillbringa de där 4 minuterna bakom låst dörr. På separata toaletter med dusch.

Så jag hade ändå egentid idag. Efter snabb rengöring från topp till tå lät jag det heta vattnet rinna och rinna. 4 minuter är riktigt länge. Jag njöööt av värmen efter dessa gråregnruskiga dagar. Varmt. Skönt. Välgörande.

Ren och doftande kryper jag nu ner bredvid en liten tosemose. Gilla-knapp på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 13 =