Lyxigt värre

Middagsdags igår. Vi var egentligen i full färd med att sätta upp förtält och packa in och greja men det var tvunget att serveras middag. Som i ett trollslag (läs förberett tidigare i veckan) fanns lövbiffgryta i gräddsås. Alldeles fantastiskt god om jag får säga det själv. Lyx!

Eftersom middagen skulle slängas fram på bordet typ…direkt…så tog jag den kolhydrat som gick snabbast att tillreda; couscous. Men hur gör man det i en husvagn? Hemma häller jag kokande vatten salt och olja i serveringsskålen och så är det klart 3 minuter senare. Skål i porslin eller glas saknas av förklarliga skäl i en husvagn och det enda vi hade var pressobryggaren.

Så…voilà! Lyxig gryta serverad med couscous på spännande kulinariskt vis.

  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + två =