Rymma och rymmas

Igår fanns det fler anledningar att gråta. Framförallt för att Lisa Holm hittats död. Hjärtat brister när jag tänker på henne och hennes föräldrar som mist en dotter. Så fel. Så hemskt.

Vigseln av Prinsessan Sofia och Prins Carl Philip lämnade väl ingen oberörd. Allra minst prinsen själv som flera gånger berördes av text, musik och en vacker fru :). 

Gråtvarning även här hemma där jag förutom att ha haft en “ensam” vecka med barnen och matlagning för en kommande campingvecka försökt tömma huset på det jag kunde inför golvsliparnas ankomst. När maken kom hem och skolavslutningen tagit slut har vi hårdkört med packning i husvagn och flytt av möbler och vitvaror. Så bra jobbat av E och maken med allt det tunga. Men igår var vi trötta. 

Det ska bli spännande att se hur vårt hus ser ut när vi kommer hem. 30 år gamla golv i tex vardagsrummet har satt sina spår. Vi rymmer och ska nu rymmas i en liten husvagn som också är säkert 30 år, haha! Det är alltid lika spännande med campinglivet. Skönt att fly iallafall. 

   
   

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fyra =