Hur lång tid tar det att…

…plocka en diskmaskin? Ja, det undrade jag efter gårdagens frukost. Fick springa ifrån köket flera gånger av olika anledningar när pojkarna var inne på morgonen. Suckade över verkligheten som kom ifatt; en disk tar ibland minst tre gånger så lång tid att klara av om man är mammaledig 🙂

 

mission impossible?

Hade således lite “suck” i mig när pojkarna äntligen springer ut, jag blir klar med disken, går upp och möts av… 

stök extra allt
…ett kaosrum. Notera kojan bakom gardinen. Stolar, pall, kuddar och filtar  bor inte ens i det här rummet!!! Suck.
Ja, så är jag en sån däringa negativ morsa. Som suckar och tycker barnen är jobbiga. Strax efteråt tittar jag ut genom sovrumsfönstret och ser en storebror ta hand om sin lillebror. Då ångrar man snabbt alla onödiga suckar över barnens påhitt.  

Jag älskar dem ju mer än det jobbiga är jobbigt, så att säga. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × ett =