Triangelbyte av sängar

Vår yngste son (den sööötaste på jorden.) Har haft svårt att sova sista tiden. Två begynnande tänder där nere kan vara en anledning. Separationsångest a la 8-månadersbebisar kan vara en annan. Att gammelfarmors säng är för liten kan vara en tredje. Häromnatten när han för typ fjärde gången vaknade suckade jag för första gången ut orden; åh vad jobbig du är… Och så fort han lagts till vid bröstet i min säng och trycker med sina varma lena små mjuka fossingar på min mjuka degiga mammamage byts irritationen och jag översköljs av “åh vad jag älskar dig”-känslor. Hihi!

Igår kväll lyckades jag fynda en säng till 6-åringen på Fejjans Köpåsälj och då blev det helt enkelt så att vi bytte. Vi ställer upp gammelsängen på vinden för att barnbarnen ska få den sen. Tills dess kommer jag gråta en skvätt varje gång när jag går upp på vinden och ser den stå där…

Så 2-åringen fick 6-åringens säng och lilleman fick 2-åringens. Bytt är bytt!

 

Goodbye älskade säng så full av själ och historia.

  Hello pojkarnas nya sängar. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + tio =