Spontan och traditionell

Fåfängans Valborg kl 19 var redan bestämt. Dit skulle vi. Men innan dess då? Vore kul med lite häng.

Då är det roligt att bli spontan. Lite sms, en långpanna kärleksmums och vips tassar 12 barn runt i hus och trädgård, det grillas korv, kyckling och hamburgare och blir så där soft, skrattigt och gemenskapligt som jag gillar. (Och förhoppningsvis gillade även de som kom det hela, haha!)

Valborgselden var den varmaste och kraftigaste jag upplevt någonsin tror jag och körens sånger värmde själen minst lika mycket. Jag ääälskar traditioner såsom lucia, Valborg och skolavslutning – för då sjungs samma sånger år ut och år in. Jag struntar i om ni kallar mig mossig. 

VÄLKOMMEN SKÖNA MAAAAAAJ! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 2 =