Spanien!!

Ja, jag har haft några förinställda inlägg senaste veckan. Recept och sånt som inte är tidsbundet.

Vi flydde nämligen landet och njöt av en vecka i Spanien, vilket jag inte ville basunera ut för tjuvar som (eh?) läser blogg och fejjan.

Iallafall, vi hyrde ett radhus via etthusisolen.se (rekommenderas!) och hamnade i Gran Alacant. Mikael och Roger som vi var i kontakt med är väldigt måna om sina kunder och är snabba på respons och service. Rent, städat område är den här förorten till Alicante, med väldigt hög kvalité på maten, tyckte vi. Prisvärd också. Två jättefina lekparker var guld för barnen då vårvädret erbjöd mer lek än plask. Varmt har vi ändå haft, emellanåt väldigt underbart varmt (hurra!) men inte alltjämt bada-pool-varmt. Superskönt att få vara tillsammans bara vi och uppleva en ny kultur. 

Men nu är vi hemma! Borta bäst men hemma ännu bättre! Skickar med bilder från resan här! 

   
            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − sju =