“Fäll dina tårar här”

För nästan exakt 7 år sen får jag en känsla av att jag ska ringa en vän. Jag fullföljer den känslan men möts i telefonen av en anhörig. Min vän är inte hemma. Hon är på sjukhuset och går igenom det jobbigaste i livet man någonsin kan tänka sig. Allt stannar upp och verkligheten blir overklig. Vissa saker får bara inte hända. För nästan exakt 5 år sen händer det ofattbara en annan vän. För nästan exakt 4 år sen är en bekant familj med om detsamma. För nästan exakt 1 år sen händer det igen en till vän. Det är tuffa dagar den här tiden på året för dem alla. Jag kan inget annat än att tro på en himmel i sådana här stunder. Vi ses i himlen <3

För nästan exakt 7 år sen skrev jag en sång. Kanske den kan bära också dig.

Du har nog inga ord för vad du känner
Du har nog inga ord för hur sorgens smärta river dig
Det finns så många frågor utan svar
Även fast det mörknar runtomkring dig finns jag kvar

Så fäll dina tårar här, jag gråter med dig
Kryp tätt intill mig, jag håller dig

Du vet att jag finns här, vad som än händer
Du vet att jag finns här trots att sorgens smärta river dig
Och finns det många frågor utan svar
Lovar jag att stå här när du vacklar, jag finns kvar

Så fäll dina tårar här, jag gråter med dig
Kryp tätt intill mig, jag håller dig

Stanna upp – låt mig bära
Håll min hand – jag är nära

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − två =