Växlande väder inombords

Aprilväder är ju precis som i förrgår; sol, blåst, moln, hagel, regn och snöblandat regn. Just nu känner jag nog detsamma inuti.

Ena stunden njuter jag av en kind mot min kind, lukten av en nyammad bebis (sjukt men ja:), alla hemma på påsklov och sol. Andra stunden är det där ljuva bortblåst och jag suckar. Suckar åt barn som inte kan skilja utelek från innelek. Åt ofärdiga projekt här hemma. Åt tjat. Åt ryggvärk. Åt olikheter (varför görs inte allt alltid my way?)

Jag känner mig inte trött som i trött. Men jag kanske har trötthet i mig eftersom jag reagerar så här?

Nåväl, jag beslöt göra lite kul idag för att pigga upp så vi for till Culturum för ett besök som överraskade, för de har ordnat lite extra nu på påsklovet. En liten affär med kaffemal, en liten låtsasskola, tipspromenad och för dagen sådd av frö. Kul! Vi njöt av dagen genom utemellis på berget där vi bor också, tillsammans med en annan familj. Nyckelpigan Pricken fick ett hem och ekorren fick hasselnötter. Skönt att vara ute länge utan att frysa (fastän jag ser en massa saker som vi aldrig tar oss för, som vi måste ordna) och roligt att alla liksom tinar upp i värmen.

Lite pics från denna aprildag 🙂 

           

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − tolv =