(S)kärtorsdag

Ibland är det rörigt vid matbordet när man har fyra kids. En jollrar i trestrukna C, en annan trummar infernaliskt på vägg och bord, den tredje (sjuk i sängen) ropar på mellis på bricka, den fjärde försöker påkalla uppmärksamhet: MAAAAMMMAAAAAAA! Eller ett kort med småbarnsargt: mamma!

Jag var tvungen att skratta åt det hela (och tänkte samtidigt om jag kommer att få fler trummisar vid bordet framöver och hur det då kommer att låta?) när jag vänder mig mot den uppmärksamhetstörstande 2-åringen som ropat på mig. Han ser på mig med en rynka mellan ögonen, trutar med munnen och säger: jag älskar dig, mamma och lutar sig mot mig för att pussas.

Åh, mamma älskar dig också, svarar jag med smält stämma. Det händer väldigt sällan (nästan aldrig) att de säger det spontant, utan att vi sagt det först och så. Så jag tog emot orden varmt <3 Kär-torsdag idag <3.

I övrigt har denna dag bestått av kusinlek, bakning, ett försök till andlig och själslig påfyllnad (dock under tidspress) på Skärtorsdagsmässa och slutligen på en urtrevlig middag hos vänner. Nu måste min hjärna få landa. Slösurfning och exceljobb 🙂

   

   

Som sagt: kan-själv-bröd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + åtta =