Bästa lördagen, med gott recept!

Ja, nu kommer ett recept till nedan. Men först MÅSTE jag lovorda Oxelösunds Bibliotek som på så många sätt sätter barnen i centrum. Det är verkligen familjärt, de har ett fik (!), personalen är öppen och alla som kommer har en härlig attityd mot de små. Vi var där idag på lite extra hallaballo och barnen fikade, sjöng, fick böcker och målade ansikten. Super!

Vi premiärcyklade på eftermiddagen, jag och mina två yngsta. Vår äldsta ligglift byggde jag om till cykelvagnsinsats till bebben att sova i. Perfekt :).

Till middag provade vi det här receptet. Sushi-köttfärsrulle typ. Vi hade ingen sushimatta men plastfolie på träskärbrädan fungerade alldeles utmärkt. Körde i ugnen av praktiska skäl men ska grilla den när vi gör den nästa gång. Kul i sommar! Blev jättegott iallafall. Ska vara lite mer generös med osten bara. Jag tog för lite märkte vi när vi skar upp. Men kolla in videon! Dålig på att ta bilder while cooking.

Ha en trevlig lördag! Ställ fram klockan 😉

  

 

  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − fem =