Hurra för halvåringen

Men HUR ska jag förstå? Det har verkligen gått ett helt halvår sedan min minsta älskade glada godisbit tyst kom till världen. Efter lite gnugg och rubb gnydde han sitt hej till oss och jag höll min sistfödda mot bröstet (nästan gråtvarning för att det var sista gången). 

Sedan dess har hela världen lett ikapp med honom. Så glad, lugn och ljuvlig. Den här veckan har en massa saker hänt: gungpremiär, sitta själv i badet-premiär, han rör sig på mage i cirklar, han sitter nästan själv märkte jag idag och dagen till ära serverades första smakportionen. Potatis! Gick ner med en förvånad min och ett litet klassiskt *gulp* *host*! 

Vad jag älskar älskar älskar denne lille pöjk. Stay small darling – väx inte upp så fort. ❤️❤️❤️ 

  

  

  

  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 − 6 =