Yrrol-varning

Ibland är idéerna bra. Som när jag någon gång föreslagit en svarastämma när vi repat.

Ibland är idéerna snyggare i huvudet än i verkligheten. Som när jag föreslog en jättevåffla med dekoration som scenografi.

En framsågad målad plywoodskiva, lutande mot publiken och på hjul hade ju varit idealiskt men det fanns inte tid till det. Vad kan vi ta då? Madrass kom någon på. Sagt och gjort. Madrass med stödjande planka.

Men vad dressar vi den med? Jag vet, sa jag. Vi tar liksom allt möjligt och öser på. Bananer, tomat, marshmallows…. Grädde blev det tal om och jag föreslog även klippt papper som skulle vara lätt att städa. För att fästa detta på madrassen kom jag på drinkpinnar i trä.

Genrepet blev vår första test. Och tur var väl det! Det såg ut som ett kladdigt blodigt krig på den där madrassen med silkespappersbitar, hela bananer, broccoli, marshmallows och sprutgrädde. Vad vi garvade! Vilket fail!!! Kände mig som den där personen i Yrrol som bara föreslår jättedåliga grejer, haha! Man får ta det med ett leende och göra om/göra rätt!

Jag kan FÖRSÄKRA alla premiärgäster att det blir en mycket mer smakfull avslutning på första akten imorgon!!! Hihi! Gissa förresten var jag “jobbar”?

IMG_5666.JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio − fyra =