Tack och nej tack

Gårdagens julklappsinslagning med kusinerna var fin, om än ganska snabbt avklarad. Idag är uppdraget att läsa förra årets TACK-lista samt att skriva en ny för 2014. En återblick och tacksamhet över året som gått.

Innan julens alla sånger spelat färdigt måste jag glädja alla spotifyägare med ett ganska okänt album; “En julhälsning från Cindy Peters”. Man måste söka på albumnamnet för att hitta. Min älskade man, som inte hört denna skiva varje jul i sin barndom, säger gärna NEJ TACK både en, två och tre gånger. Men julefrid kan komma av nostalgi och därför måste denna skiva spelas en, två eller till och med tre gånger varje jul.

För att glädja min man ytterligare är båda högtalarna på 🙂 nu inväntar vi gäster till kvällen för apelsin och nejlike-kryddad kyckling i vitvinssås. Uppesittarkväll på G! Ja, tack!

Detta blir mitt sista inlägg på några dagar! All kärlek till er läsare! Frid! Kram Andrea

IMG_5621.PNG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fyra =