Nu börjar det!

Ja, nu börjar det! Rep med skådisar och “sjungerskor” som vi numera heter. Jag pratar om revyrep. Jag pratar om Oxelösund.

Med mycket eget ansvar och övning hemma har vi ändå kommit långt när vi nu samlades allihop för första gången. Roligt!

Oxelösund – grannorten som nu hamnar i centrum för mig med medley, skärgårdsvåfflan, kommunpolitiker och valresultat. Rolig mix. Hoppas borna här känner igen sig på nyårsafton då vi har premiär. Imorn kör vi med lite rep igen innan julhelgsfrid ska ta vid. Dessutom ska bebben vara Jesus i St Nicolai. 🙂

Nu ska jag hem och lägga mig på altanen och titta på stjärnor med familjen.

Inlägget skrevs tidig kväll och jag kan nu tillägga att stjärnskådningen bland tusen filtar på altanen var superduper! Rekommenderas! Så fint! Så mysigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 1 =