Lucia (igen!!) och inredningstips

Då var det dags för årets sista luciafirande! Iklädda tomteluvor, två söta och en galning, promenerade vi med småpojkarna till förskolans årliga sötnoståg. I år blev det extra fint med stora klippta papperssnöflingor som plastats in och fästs på pinne, och till detta en ljuvlig sång om Snowflakes falling… Stämningsfullt!

Inredning skrev jag i rubriken. Jag har två vägglyktor hemma som man i vanliga fall har blockljus i. Då huset redan är upplyst av tända ljus i krubban, adventsstaken, stjärnor och julgran så har liksom lyktorna blivit överflödiga. Därför har de prytts av nejlikeapelsiner och sedan, när dessa skrumpnat, julröda äpplen. Blev fint tycker jag! Som små tittskåp 🙂

IMG_5569.JPG

IMG_5517.JPG

IMG_5518.JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 1 =