Lucia fortsätter och avslut på NYMOS

Lite sorgligt var det. Att bocka och tacka för sig när tonerna av Grown up christmas list klingat ut. Men skönt med en vecka där inte alla kvällar är bokade 🙂

Före och emellan föreställningarna hade barnen luciatåg i både Filadelfiakyrkan med barnverksamheten där och Katarinakyrkan med Kattiskören, där Linnea är med på tisdagseftermiddagarna. Världens bästa upplägg för övrigt. En barnaktivitet på em i anslutning till skolan! Heja Katarinakyrkan för den idén!

Barnen var så söta i tomtedräkt och luciaskrud och Linnea sjöng sin lilla solovers så klart och fint. Hela Kattiskören är fantastisk. De vågar ta i så bra! Verkligen bra! Mormor och morfar gladde familjen med sin närvaro också. Det är roligt att dela sånt ihop.

Nu är det dags att skriva listor så allt viktigt blir gjort före jul. Skrubba i hörnen struntar jag i. Love is christmas, inte ett perfekt hus. Men en uppfräschning är på sin plats. Och jag ska försöka lyckas komma ner på stan så att det blir lite julklappar köpta.

Men nu. Soooova!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − elva =