Älskade advent!

Oj, vilken härlig helg det har varit! Vi högg gran igår hos “Bonden”, som han nu heter i familjemun. Som om det bara fanns en enda i hela världen, haha! Men för oss finns det bara en bonde med stort B (fast egentligen är det två bröder). Ja nu trasslar jag till det väldigt, i onödan. Vi åkte ut till Bonden och högg vår finfina gran. Finare än jag trodde! Vi fick också se grisarna, korna, kaninerna och klappa hästen. 2-åringen var så ledsen för att han missade att säga hejdå till Bonden. Men vi ses i vår igen. Underbart!

Idag slog kyrkan till på stort med en stor scen-makeover inför julen. Deborah Rosman, som en del säkert läst om gällande Skärgårdsvåfflan, gjorde ett superfint jobb med att få in feeling i det annars ganska stela kyrkorummet. Paket, fällar, julgran och lite möbler. Riktigt fint! Vi sjöng adventssånger och fortsatte firandet hemma hos oss med vårt traditionella första adventsfika. Gott, mysigt, stämningsfullt och jättetrevligt. Kan verkligen tipsa om BLOSSAS nya vitglögg med fläder och citron. Koka upp så försvinner alkoholen för er som verkligen vill ha en vit jul. (Och det vill vi ju, eller hur 🙂

Nu är jag precis hemkommen från Råby där jag sjungit under en kvällsgudstjänst. Kyrkoåret börjar ju nu och inte 1 januari som kalenderåret. Det börjar nu. Det är nu det händer. Vi väntar. Någon skall komma… Och nej, det är inte tomten 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sexton =