2 månader går fort

First of all – för er som vill kolla in uppdragen så gå till inlägget från i förrgår. Skulle skrivit detta inlägg igår men det blev inte av, gällande min lilla godisbit här hemma. Men han är nu 2 månader. Tänk! I två månader har han funnits hos oss och är alldeles självklar här. Fantastiskt! Sover välsignat bra, äter med god aptit och har ett lugn i sig. Alla gilla-knappar intryckta för denne lille herre. Vi är tacksamma och ödmjukt medvetna om att vi har haft en lyxig start. Tar vara på den och njuter allt vi kan. Jag ammade idag och njöt av att få titta på honom (eftersom jag glömt mobilen ner, haha) Tänkte att “det här är verkligen sista gången. NJUT Andrea, NJUT!” Medan mellanbarnen sov bakade jag och storsonen pepparkakor och det var en så fin ensamstund och på eftermiddagen gick jag hem från fritids idag med alla 4 barn och kände lycka för alla kottar jag hade kring benen. Vid matbordet idag var det inte så kaosigt som det kan vara ibland utan mysigt. Både jag och maken tittade på varann och maken sa; vilka härliga barn vi har. Kan bara instämma. Barn är en gåva. Denna tid i livet kommer aldrig tillbaka (vilken tid gör det?). Två månader med bebben går fort. Jag får verkligen påminna mig om detta hurra-inlägg när vardagen ser annorlunda ut, hihi. Men idag har varit en fantastisk kär-i-familjen-dag!

10392299_10152486811668862_6566791232386898722_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 3 =