Bakning och strömavbrott dålig kombo

Idag fick Drottning Kristinas julbröd pösa och jäsa extra länge, då en fas eller vad det heter gick på huvudsäkringen. Jag kollade proppskåpet inne och i garaget, men fann inga proppar som gått. Ringde maken flera ggr men fick tills slut tag på min far istället. Men hans råd hjälpte inte mer än vad jag redan visste eftersom jag inte fann rätt place liksom. Gick ut och frågade en traktorförare som arbetade med nåt rakt över gatan, men han var inte intresserad av att hjälpa. Tack för den televerket…

Till SLUT kom vår ursnälle granne hit och visade mig till ett skåp på utsidan av garaget, det som jag vad trodde bara var “avläsningsskåp”. Så ÄNTLIGEN åkte saffransbröden in i ugnen och adventsfeelingen kunde komma in i huset med hjälp av både doften härinne och synen av adventsstjärnorna som idag åkte ned rekordtidigt från vinden. Mysigt!

Ps. Receptet du inte bör missa finns om du klickar på länken häruppe. Ds

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fem =