Allt du önskar kan du få?

Man skulle kunna tro att vi gör skäl för vårt efternamn, men vi är vanliga svenssons. Jag kan dock meddela att även om jag were a rich man, så skulle jag inte kunna betala hur mycket som helst för vad som helst. Har ärvt det från fädernet tror jag.

När dottern tokönskar sig en lila jumpsuit eller onepiece i julklapp stöter jag på patrull. För de enda som är just lila kostar 600 kr eller mer. Jag kan bara inte lägga nästan hela hennes julpeng på en… mysdress… Vad gör jag?
1) beställer den JAG tycker är fin som gav henne tårar
2) beställer en som fick betyget typ “godkänt men jag vill egentligen ha en lila”
3) köper en begagnad (nä inte mysdressar som man ätit ostbågar och haft fredagsmys i) det går bort
4) beställer en riktig onepiece och minimerar julklappsinköpen till max

Klurar vidare.

Det där med “allt du önskar kan du få” gäller inte här riktigt. Berättar mer om vår julklappsplan en annan dag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 9 =