Grattis bloggen 1 år!

Hurra hurra hurra hurraaa för den här Familjebloggen! För ett år sedan visste jag ingenting om hur en blogg fungerar eller knappt vad det är.

Jag hade lite tankar om vad jag ville beröra i bloggen och till viss del har jag gjort det. Men det finns massor jag “borde” gjort med etiketter, kategorier och såna där smarta grejer. Länka till saker och platser jag pratar om osv. Nu kan det bara bli bättre med andra ord!

Det som slår mig mest när jag tänker på hur allt började, innan första inlägget lades ut den 30/10 2013, var att SN som lokaltidning väljer att göra tidningen lite mer “nära” genom att ha familjesidan och reportage om “Folk omkring oss”. Genom Malén Eneberg får vi läsa om människor i vår närhet och inte bara om kris, krig, sexism, ojämställdhet och sönderslagna fönsterrutor. En lite trevligare lokaltidning, helt enkelt 🙂

Bloggarna blir också ett verktyg för att förstärka den känslan, och med ett brett åldersspann och varierat innehåll blir det nog en mix som gör att läsarna iallafall kan hitta åtminstone en bloggare som passar dem. Och mitt ibland alla bloggar finns min lilla familjeblogg, som årsdagen till ära fått förstasidan smyckad av sex par mer eller mindre vackra fötter. Olika stora. Olika ägare. Alla lika. Alla olika. Men alla i en och samma familj.

Typ som mänskligheten porträtterad i några fossingar.

Följ med mig nästa år, ni som vill! Hurra igen!

IMG_5069.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − elva =