Tvååringen

Som min väninna uttryckte det ikväll; terrible two eller terrific two. Oavsett dagsform på min kotte så är han iallafall födelsedagsfirad idag. Tvååringen. Med lyxfrukost, lite leksaker och Ja må han leva flera gånger om. Till och med på öppna förskolan sjöng de för honom (fast han ville hellre höra sången om Hästen Plopp).

Favoritleksaken var en plastgräsklippare som jag spontant köpte på loppis för ett par veckor sedan. 15 kr kan ge ett barn mycket glädje. Dock ser han gräsklipparen som en promenadkompis på asfalten än en GRÄSklippare, men tids nog (läs imorgon eller väldigt snart) ska vi få i honom var man får klippa gräset (hemma alltså).

Efter att ha halvbränt en plåt med kardemummaskorpor kom vi ett par minuter sent till en härlig middag hos goda vänner. Med tog vi inte den halvbrända sorten, såklart, utan den mer lyckade satsen. “Ont i magen”, sa tvååringen precis innan vi satte oss i bilen. “Ont i magen”, sa han igen vid middagen. Eftersom han aldrig någonsin tidigare yppat ett ord om eget hälsotillstånd beslöt vi oss för att sonen och pappa fik åka hem direkt efter maten. Maken missade en mycket trevlig pratstund med härliga vänner, men gjorde rätt i att inte chansa. En pizza på någon annans matta vill vi inte lägga… Han somnade gott utan leverans hemma. Hoppas på bättring till imorgon,

Ja, imorgon gott folk, firar vi en ettåring, vem eller vad det är som  firar ett år får ni gissa tills imorn! Vad gissar du?

Här kommer en bild på min tvååriga sötnöt <3

IMG_5061.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 3 =