Ojämställt i köket

Idag har det nästan varit kvoteringskrav i köket, hehe. Tre killar och en tjej, det är inte dåligt. Det var äppelmosdags igen och mina tre (ja gode Gud, jag har tre!) söner befann sig i köket tillsammans med mig, mer eller mindre sysselsatta med uppgiften.

Jag hällde upp kokheta äppelbitar maskinen, 5-åringen stånkade ner dem i maskinen, 2-åringen (snart) pillade på skrufset som kom ut ur maskinen och åt det som verkade ätbart och bebisen låg i babyliften. För att citera min 2-åring: SAMARBETA! Ja, samarbete på hög nivå och en mysig timme i köket.

Imorn har nog burkarna svalnar helt inför nedfrysning. Då blir det äppelmos till gröten. Ja, frukostbordet är redan dukat. Ett survival-knep för att lyckas med morgonen ensam då maken reser tidigt varje morgon denna vecka.

Natti gott folk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 10 =