Barn hela dan

Idag var vi kring 50(!) barn på söndagsskolan! Wow! Barnakänslan fortsatte när två familjer från kyrkan och ett par grannflickor anslöt sig till go’fikat på eftermiddagen. 9 kids och liv i luckan. Medan bullarna tinade i ugnen inför gästernas besök, lade jag mig och gosade på köksgolvet med godingen.

Kan vara kul för bloggläsarna med en bild på mig och nu 3 veckor gamla sonen, tänkte jag, och gick loss med kameran. Av de sjuttielva bilder jag tog på oss var det i princip bara denna som gick att använda då jag i bagarvärmen bara hade linne på mig och min tidigare “omskrivna” barm förgyllde (läs vulgärt förstörde) varenda bild.

Genom att beskära lite på denna bild kan jag iallafall stå för den och stolt visa upp en söt liten välsignelse på 5 kg som är godare än det godaste go’fikat. Så trots denna barnfyllda dag fick jag en liten ensamstund med ett av mina egna iallafall. På ett mjöligt fläckigt golv. Men ändå! Njut varje sekund!

IMG_4849.JPG

IMG_4848.JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fem =