Göra NU eller vänta ett år?!

För ungefär ett år sen var SNs journalist och reporter Malén på väg hem till mig för att intervjua mig inför den stundande bloggstarten. Jag hade glömt förkokningen av mungbönorna till kvällens soppa och allt vatten var bortkokat och bönorna sotsvarta. Hela huset luktade popcorn typ. För att försöka dölja lukten, vilket inte lyckades, sprejade jag köket och matplatsen med en av mina parfymer. Sedan lade jag parfymen i en av skänkens lådor, där vi normalt förvarar servetter, matklockan och barnens fadderbarnsmynt till barnkyrkan. Spännande blandning i matrummets möbel alltså.

Det har gått ett helt år sedan jag försökte använda parfymen som misslyckad täckmantel, och först idag är den upptagen till badrumsskåpet. SUCK! Kan man vara mer lat?

Då är det annat ljud i skällan vid andra tillfällen, som idag, när sonen hällde ut en hel flaska massageolja på överkastet i vårt sovrum (syrrans överkast dessutom). Pronto ner med ett alldeles för stort tygstycke i vår alldeles för lilla tvättmaskinstrumma. Nöden har ingen lag. Tvätta, och det NU!

Vilka ytterligheter…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × tre =