Konsten att inte gå

Hurra för min man idag! 38 bast fyller han. Låter inte så farligt med att vara 38 år, men tänker jag att jag är gift med en som snart är 40 år blir alltsammans HELT annorlunda i mitt (unga) huvud. Nog om det.

En sedan länge planerad födelsedagstripp till Kolmården kunde ha slutat i ombokning pga min foglossning och mina åderbråck. Kan liksom inte gå så långt. Cyklar hellre till förskolan även om det gör ont i fogarna då med. Men gå…nej det är inte min melodi just nu iallafall.

Därför måste vi bara APPLÅDERA åt möjligheten, för rörelsehindrade och andra med svårigheter att gå, till att ÅKA runt på Kolmården. Jag har besökt både Bamseland, delfinshow, åkt linbana och sett apor och max gått typ 60 meter till varje grej. Så grymt bra! Man köper ett grindkort och slipper gå och gå och gå. Halleluja!

En vanlig dag hade jag nog gått mera hemma, så känns det nästan. Jag är trött i kroppen och har ont som vanligt, men hade aldrig klarat det utan att färdas med bil, that’s for sure. Så TACK Kolmården för en grymt fantastisk serviceupplevelse man inte märker av annars som vanlig strosande besökare.

One thought on “Konsten att inte gå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 2 =