Tillsammans – fighten mot cancer

Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon – en låt som ofta spelas här hemma. Sant.

Idag anordnas ett hejdundrande tillsammans-kalas uppe på Träffen. Nyköpings befolkning visar engagemang, samarbete och en eld för en gemensam sak; bekämpa cancer. Mina barn har glädjen att tillsammans med en snäll mormor (som förlorat en mycket nära familjemedlem i cancer) skutta runt bland clowner, trollkarlar, hästar och hoppborgar.

Saker och ätbart finns att köpa, föreläsningar att lyssna på och kvällen bjuder på musik, fest och god mat. Alla vet att det här inte gör någons mamma eller vän frisk. Men alla vet att varje krona till forskning är ett gott steg på vägen.

Och med den beslutsamhet och passion som ligger bakom projektet förstår man att det inte bara blir några kronor som går till Cancerfonden, utan en hel massa. Därför är jag djupt imponerad över alla som på något sätt bidrar idag. För tillsammans blir kraften större, målet tydligare, och glädjen större. Glädjen i att göra en god sak, att förenas, att jobba hjärta mot hjärta.

Här ligger jag med en kudde mellan benen. Jag kan inte hjälpa alla. Men med min mobil kan jag skänka en slant. Gör det du med!

IMG_4001.PNG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × ett =