På tal om extra allt (disco alltså)

Då har jag varit på mitt första barndisco i modern tid.

Eller disco och disco. Spring liksom. Ingen dans eller så. Men skulle man fråga alla barn så skulle säkert 90 % av alla barn säga att det var suuuperkul. Det är bara jag som är “gammal” som tror att disco är musik, dans och kiosk när det numera handlar om skrik, spring, kus och tävlingar.

Och kiosk. Icke att förglömma! Spännande att vara liten och få handla själv, med pengar från en medtagen plånka. Eller att få vara den som sen är stor nog att sköta kiosken! Minns känslan. 🙂

Min tös handlade upp sin tjuga på en timme (sånär som på ett par kronor) och fick gå hem tidigare med magont. Nu ligger hon med vetekudde och är mätt på godis och Festis.

Jag satt med flera mammor och konstaterade med en av dem att dB-nivån var mellan 80-90 hela tiden. Smart app hon hade! Party party med andra ord.

Ett stort gäng föräldrar där vid både insläpp, kiosk och lekar. Och spillda chipspåsar. Tack för ert engagemang. Glada och trötta barn kommer sova gott på Arnö. Så även vår tjej. (Mamma ska försöka att bejaka modern barndom och inte vara en grå bakåtsträvande tomte)

IMG_3997.JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 10 =