Tröttmösse-VM

Hjälp, här har det inte varit många knop idag. Känt mig helt orkeslös och matt. Haft pojkarna hemma medan syrran var i skolan. Vi sysselsatte oss bl.a. med hela 5 minuter i lekparken. Det ni!

IMG_3973.PNG

Sen har vi suttit vid bordet och ritat. Han, han, han! säger Liten och vill att vi ska rita av handen. Tänk när det finns en ännu mindre hand på pappret <3

IMG_3947.JPG

Det har också premiärspelats för Liten (igår) och idag fick Storebror vara med. Det är roligt att få de små att känna sig delaktiga i något så “stort” som ett spel, även om de är mycket enkla. Han lägger rätt ballong på rätt färg men har lite svårare med att förstå att tärningen visar vilken färg som ska tas upp. Gjorde en egen variant också och lade alla ballonger i en svart påse, så fick de dra upp en ballong och helt enkelt matcha på brickan. Lagom för Liten iallafall. Men Storebror tyckte det var kul med “hemliga påsen” faktiskt.

<3

IMG_3944.JPG

Har varit segt idag, så segt att jag tog BILEN de hundratals meterna till skolan… Inte kraft och ork att traska med andra ord. Shame on me, stackars miljön men det…var liksom behövligt. Tyckte jag iallafall.

Har legat länge i hett bad och gör en tidig kväll. Natti

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 10 =