Rutiner som håller (för barnen)

Vi njuter av kusiner, sysslingar, skratt, lek och massor med gott. Värmen gör det omöjligt att bara stranda – det badas i massor!

Vår förra natt spenderades på det finaste vandrarhem jag träffat på. Det ligger i Lövstabruk och då rummen är 2-bäddsrum såg storbarnen fram emot att få dela rum.

Morgonen efter (alla sov gott utom undertecknad) tittar jag in i barnens rum för att se om båda gått till frukosten. Jodå, rummet var tomt på barn OCH sonen hade bäddat sängen med skärgårdskarta och mysdjur prydligt mitt på sängen. Dottern hade en prydlig men inte helt bäddad säng.

Ja, vid 5 års ålder inför vi egen bäddning hemma hos oss. Man märker att rutiner sitter hårdare hos barnen än hos oss. Vi bäddar förvisso vår säng hemma före frukost vi med, men nu på semester, vandrarhem, lite lufs-softarfeeling… Nej, mammas och pappas sängar var varken bäddade eller släta.

KidsVSparents ett-noll!

20140726-214047-78047081.jpg

20140726-214048-78048075.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fyra =