Min “tur”

Vad är detta?

20140719-200157-72117621.jpg

Jo, det gott folk, är skatterna som gömde sig under badkaret efter att jag rengjort där i morse (och som min rygg och mina fogar straffar mig för ORDENTLIGT ikväll).

Att städa under badkaret tillhör inte direkt favoritsysslorna. Därför tenderar denna syssla att bli ogjord hos oss. Tills jag kom på en briljant idé; att låta kalendern påminna oss när det är dags. Sagt och gjort. En gång i kvartalet piper telefonen till och varannan gång är det Martins uppgift, och varannan gång är det min "tur" att under glad askungesång ligga på knä och skura golv…

Andra saker där kalenderpåminnelser blivit en toppengrej för oss här hemma är:
-tandborstbyten (för vem kommer ihåg när man bytte annars?)
-lakantvätt (så att man inte säger "äh vi gör det imorn" flera dar efter varann)
-fästingmedel/maskmedel på katterna
-skura golv/damma en gång i månaden (annars råkar vi missa den detaljen)

I kalendern skulle jag kunna skriva upp "rensa garage", "rensa vinden", "tvätta köksluckor" och "tvätta fönster" med jämna mellanrum också men så roligt ska vi inte ha det! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 15 =