Handlat utan kjol!

Efter kyrkan idag for vi väg 223 ut mot Kamelfarmenför att klappa kamel, dromedar och alpacka.

För dagen hade djuren flyttats till ett café i närheten där fin utsikt och mysig loppis blandades med god paj och Piggelin för 15kr (ja, glass är dyrare på mindre caféer men mer än dubbelt så dyr?!). Ett jättemysigt ställe som kan behöva träna på att bemöta alla sorters människor på ett trevligt sätt. (Överhörde ett stort missförstånd som ledde till att man bad kunden att aldrig komma tillbaka. Kunden var på väg att göra ett misstag som lätt kunnat ändras på med hjälp av en enda trevlig mening. Tycker synd om pappan och barnen…)

Nåväl. Väl hemma skulle jag igång med en omelett för kvällen och glömde att vi inte hade smör hemma. Jag hoppade raskt in i bilen för att köpa det och lite annat mejeri, och glömde även att jag under senaste toalettbesöket valt att ta av mig min lilla kjol. Det resulterade i en mamma som snabbt rafsade åt sig varor på ICA i leggings och linne. Snyggo!

Nu har jag lovat att kolla på fotboll – sägs vara en spännande match. Ja ni hör hur insatt jag är 🙂 hihi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 1 =