Hur blev det då?

Jo, vi vände hemåt och fick därför be våra fina vänner som bara hunnit bo hos oss en natt leta nytt boende. En av de värsta sakerna jag vet är att riskera att göra andra besvikna och ledsna. Jag gillar inte att vara orsaken till ett missförstånd eller att inte leva upp till folks förväntningar. Därför blir händelser som gårdagen extra jobbig; för jag behöver vara jobbig mot någon. Nåväl, fina som de är visade de förståelse och tog inte så illa upp. Men det kändes sååå taskigt att de packat upp och fick flytta på sig alldeles på direkten… 🙁

Men så skönt det var att lägga sig i badet, värma sig och sedan krypa i säng.

Idag har vi en långsam kryardag. Vi varvar astmamedicin, halstabletter och annat. Lilleman sover. Jag har vilat. Barnen ligger och lyssnar på Sagotajm och min inte så friska man har ändå tömt husvagn, tvättat och donat. Thanx baby!

Känn ingen sorg för oss Göteborg. Vi ses kanske nästa år!

20140623-114336-42216134.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 7 =