Skor i hallen = liv

Ikväll blir huset fullt av folk. Kommer alla är vi runt 30 st från 0-40 typ. Jag älskar när hallen är full av skor, när det kommer en massa folk till oss. Det tillfredsställer mig på nåt sätt.

Jag vet inte riktigt vad det är som gör det. Det handlar inte om att visa upp mitt Hus&Hem-hem. Enligt en test i deras tidning idag fick jag noll poäng. Haha! Det handlar inte heller om att skryta med en massa snajdig mat. Knytis är kalasbra. Ikväll behöver jag bara tänka på köttet som ska grillas och röror/såser. Kycklingen är redan i marinad och lammfärsjärparna rullade. Blir riktigt simpelt. Resten tar alla andra med.

Knytis gör alla delaktiga, man hjälps åt och delar på “arbetet” och dessutom får man automatiskt en massa nya mattips! Säger det igen: knytis är kalasbra!

Men alla dessa skor i hallen en sådan här kväll betyder liv, gemenskap och glädje. Och det är nog just det jag gillar.

PS. Dessutom har jag en fantastisk man som alltid sköter disken. DS.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fem =