Lite bebisfokus då

Eftersom jag varit taskig mot min 4a genom att glömma att visa syskonen ultraljudsbilden kommer här ett inlägg med fokus på graviditeten av detta fjärde barn. Som kompensation 🙂

19+4 idag. Beräknad till 18/9. Mår mindre illa, knaprar Lergigan, har ont i ryggen och andra eh…kroppsdelar, men är pigg i huvudet och på G.

Maken känner också sparkarna nu. Mysigt!

Den är ganska rörlig och livlig, tycker jag. Får liksom plats än så länge att liva om. Har dock en mkt koncentrerad gravidmage jämfört med de 3 förra känns det som. Den tar abrupt slut upptill, om man känner, och innesluts inte riktigt i “hela kroppen” som jag upplevde de andra att de gjorde. Stående syns inte det abrupta slutet (då ser jag mer normalgravid ut:) men när man ligger och de otränade magmusklerna åker inåt som en hängmatta blir skillnaden tydlig. Jag smalar alltså inte in mig utan saknar bålstyrka, ehrm… Vad är mage och vad är bröstkorg, haha?!

20140428-125917.jpg

2 thoughts on “Lite bebisfokus då

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + tolv =