Fjärde barnet (och helgen)

Haha det märks att vi väntar fjärde barnet. Gjorde ultraljud i onsdags, bilderna låg kvar i bilen till fredagen då min mamma frågar; “Har ni några bilder?”

“På vadå?”…

Stackars barn… I och för sig är det här de sämsta bilderna ever så det är inget att “visa upp”. Men inte ens barnen hade sett bilderna på syskonet förrän ett par dar senare alltså. (Vi älskar dig ändå, lilla gryn. V.19+3)

I helgen har vi varit med om kosläpp i skön sol efterföljt av sång och deltagande på vänners dop. Barn är en gåva! Årsstämma och gudstjänst i kyrkan och ett biobesök har också hunnits med.

Att sätta sig inomhus i två timmar en solig söndag för att för andra gången titta på Frost var inte perfekt tajming för våren, men inte en dag för sent för sonen och mig. Jag är URDÅLIG, verkligen SÄMST, på att ta tid för bara ett barn och knyta an lite extra. Min första son hade alltid en storasyster som sällskap och således ingen ensamtid överhuvudtaget med mig förrän vid 1 1/2 års ålder! Detta grämer mig och inför fjärde barnet, som kommer dela sitt första år med minsta storebrorsan, MÅSTE jag prioritera detta. Verkligen.

Oj vad mycket versaler och kursiva ord. SOV SÖTT ALLA HÄRLIGA LÄSARE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 − 5 =