Fantastiska människor

Åh, det är verkligen så underbart med medmänsklighet, hjälpsamhet och generositet!

Idag skulle jag fått “låna” en grannes tvättstuga för mattor, ni vet med större tvättmaskin. Vår matta och vårt sängöverkast får inte plats i vår egen. Jag skulle kört upp och satt igång tvätten, hade jag tänkt, men VIPS så stod min granne bara där med bilen, imorse och tar tvätten, tvättar matta och överkast, och hänger på tork. Wow! Så hjälpsamt!

Senare i eftermiddag ska jag till en fd granne som nu flyttat in till stan och ville bli av med en rabarberplanta. Istället för att slänga, väljer hon att höra av sig om någon behöver. Så sjysst!

Igår bakade jag surdegsbaguetter. Det blir att ge tillbaka ett sorts “tack” i ätbar form till dessa underbara kvinnor!

Lagen om sådd och skörd gäller inte bara bonden. Sår du gott får du skörda gott 🙂

20140424-114705.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − sjutton =