Dalens sång

Livet har sina ups and downs. Ibland med alldeles för stora svängar. När jag började skriva texter/sånger på svenska gjorde jag det med känslan att jag “skrev för någon annan” än mig själv. Som om jag tog någon annan människas plats och satte ord på det någon annan upplevde.

I helgen var det så. Ur ett samtal kom en massa rader upp på någon minut. Den är inte tonsatt än. Men den fick ändå heta Dalens sång.

“Marken rämnar under min fötter
Håll mig hårt i Din hand
Livets skuggor skrattar åt mig
Håll mig nära ljuset

Andas liv där hoppet dött
Tänd en låga, elden falnar
Led mig fram, mitt hjärta vacklar
Bär mig, jag kan inte gå
Bär mig, jag vågar inte gå
Utan dig
Inte ett steg till, utan dig”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 14 =