Stjärnans perspektiv

Idag har jag väldigt många negativa saker jag skulle kunna skriva. Suckar som bor och bott inom mig väldigt länge. Men jag fick plötsligt perspektiv i tillvaron. Låt mig berätta:

Tänk på det som tynger dig just nu. Tänk nu att du förvandlats till en stjärna – vad otroligt litet allt på jorden blir. Så små mina problem kan kännas utifrån stjärnans perspektiv. Vi ses i himlen Nova.

Vi byter perspektiv helt. Tänk dig nu att du står på jorden. Hela den svarta himlen är mörk, det känns tungt med allt mörker. Men så ser du den lilla lilla stjärnan och inser att någonstans långt borta lyser en stor sol för dig. För att du i mörkret ändå ska se ett ljus. Vila i frid, Nova. Lilla stora stjärna.

Delar den, för mig okända, familjens blogg här.

 

2 thoughts on “Stjärnans perspektiv

  1. Vad fint skrivet. Det är så sorgligt ingen borde behöva överleva sina barn.
    Jag vet att det betyder mycket för Camilla att många får upp ögonen för denna hemska sjukdom som är så sällsynt o att hon blir glad av dom delningar hon får för att nå ut med den så vetskap o kunskap blir bättre o större.

    Anmäl kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 3 =